Install Theme

Assalamualaikum ..,

Yuhuuu, cer tengok apa yang ada dlm gmbr tu,??! Hehehhe it only my crush lolll.. Haahahha. Want know my crush? There he is beside Mr.Roger (right) . That is Azim. Seriously when i saw this picture, it make me crazy , Hahahaha Loll.. So, that all from me

Thank You

ILY :)) #A

Yuhuuuu !!

Watch this. It’s Kim Woo Bin .Auuuuu hahahha :) Now i felt in love with him. I wish i can meet him . Watch his korean drama, wow hahaha. :)

Saranghae Kim Woo Bin :*

I`ll give you this best song - BahagiamuDeritaku by SyadaAmzah 

AKU SUKA KAU SAIFUL SHAHMIZAN BIN ABDULLAH . 

SARANGHAE OPPA !! 

KEEP CALM AND LOVE SAIF  ♡  

FALL IN LOVE ~ #capital SSA

Hari : Selasa
Tarikh : 1 April 2012
Masa : 4 pm
Tempat : Dataran Ilmu (smkk)

Amirah: Camnie ato benda tok ? *seorang lelaki dtg dekat dgn nya*
Saiful  : Camtok atonya (terus ambil dari tangan Amirah dan terus meletakkannya di atas kepala Amirah)
Amirah: Dah ? Okay kah ? (sambil senyum melihat Saiful) 
Saiful  : Okaylah ya !!!

Knk aku rasa lain bila nya buat kdkya . Untuk kali pertama , seorang lelaki telah memasangkan berey (topi) ke atas kepala aku .. Aku dah start cair and start ikotnya kat siney-siney jak nya ada . Tapi kenak beberapa hari yg lepas after balik dari smkkemena ,nya tengok aku kedak ‘orang asing' ?? Sedih pun ada. Aku rasa kdk mok ulang balik masa ehh . Fyi ,aku lebih suka pendamkan perasan daripada ditauk oleh tuan punya badan . #kalaunyajodohaku,temukanlahkami ♥

      Aku berharap yang nya akan layan aku kedak nie nya layan geng-gengnya .. Dan aku berharap yang nya akan pandang kat orang yang sayangkan nya .. (It’s ME)

From my heart ~ Amirah

To your heart ~ Saiful 

♥

I`ll try my best to be a good friend

DayangJulieHasniza 

Siti Khalilah

#EXO #Kai #DO #simple #design ..

Because I Love You by Yoo Jae Ha ..

I love when Lee Kwang Soo sing this song .. ♡